Tarta Cytrynowo-Malinowa

Tarta Cytrynowo-Malinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty cytrynowo-Malinowej. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 170 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, cytryna bar mix, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta bezowa cytrynowo-malinowa, Tarta z malinami, cytryną i frangipanem, oraz Biała czekolada tarta cytrynowa z sosem malinowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, połączyć zawartość opakowania napełniania z Bar mix, wody i jaj; dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Naciśnij wymieszać suchą skorupę w dnie nieoczyszczonej 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
3
Piec w temperaturze 177°. przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Ponownie wymieszać nadzienie; zalać gorącą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec dodatkowe 25 do 30 minut lub do góry zaczyna brązowieć. Ostudzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Aby służyć, ułóż maliny na wierzchu tarty. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem. Uruchom nóż wokół krawędzi tart; usunąć boki patelni. Mokrym nożem pokroić w kliny, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn