Tarta Cytrynowo-Malinowa

Tarta Cytrynowo-Malinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty cytrynowo-Malinowej. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 170 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, cytryna bar mix, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta bezowa cytrynowo-malinowa, Tarta z malinami, cytryną i frangipanem, oraz Biała czekolada tarta cytrynowa z sosem malinowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, połączyć zawartość opakowania napełniania z Bar mix, wody i jaj; dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Naciśnij wymieszać suchą skorupę w dnie nieoczyszczonej 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
3
Piec w temperaturze 177°. przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ponownie wymieszać nadzienie; zalać gorącą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec dodatkowe 25 do 30 minut lub do góry zaczyna brązowieć. Ostudzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Aby służyć, ułóż maliny na wierzchu tarty. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem. Uruchom nóż wokół krawędzi tart; usunąć boki patelni. Mokrym nożem pokroić w kliny, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn