Tarta Brzoskwiniowa Melba

Tarta Brzoskwiniowa Melba
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 395 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier cukierniczy, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brzoskwiniowa Melba, Dżem Brzoskwiniowy Melba, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Melba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia i piec, aż lekko złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Przenieść do miski i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Mąkę, 1/3 szklanki prażonych migdałów, cukier granulowany i sól połączyć w robocie kuchennym i pulsować, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Dodać 2 łyżki wody z lodem i pulsować, aż ciasto po prostu przychodzi razem. Obrócić ciasto na kawałek folii i uformować na dysk; owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, o 15 protokół. Rozpakuj ciasto i naciśnij równomiernie na dnie i po bokach 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Zamrozić do twardości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Umieść patelnię na blasze do pieczenia. Skórkę wyłożyć folią i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Piec, aż krawędź skórki będzie lekko złoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Zdjąć folię i ciężary i kontynuować pieczenie, aż skorupa jest złoty kolor na całym, 15 do 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Przenieś do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
1
W małym rondlu połącz pokrojoną w kostkę brzoskwinię, cukier granulowany, skórkę z cytryny i sok oraz 1 szklankę wody. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, aż brzoskwinia jest miękka i glazura jest zagęszczony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Usuń skórkę z cytryny; pozostaw glazurę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
Ricottę, serek śmietankowy, cukier cukierniczy i gałkę muszkatołową wymieszać w misce z mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji. Pokrojone brzoskwinie układamy na wierzchu nadzienia w koncentryczne okręgi.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Pędzel z wszystkich, ale około 1 łyżka glazury. Delikatnie wrzucić maliny z pozostałą glazurą, a następnie rozsypać na wierzchu tarty wraz z pozostałymi prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
4
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn