Taro z trawą cytrynową i imbirem

Taro z trawą cytrynową i imbirem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Taro z trawą cytrynową i imbirem może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy makadamia, taro, trawa cytrynowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Taro z trawą cytrynową i imbirem, Herbata mrożona z trawy cytrynowej i imbiru, oraz Mleko kokosowe duszona wieprzowina z trawą cytrynową i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj taro w wodzie przez 1 godzinę lub do miękkości. W innym rondlu połącz pozostałe składniki na małym ogniu. Przykryć i niech strome podczas taro gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Korzeń TaroKorzeń Taro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić taro i przenieść do miski do mieszania. Przepuścić zaparzone mleko przez sito, aby usunąć cząstki stałe i dodać do miski taro. Mash taro jak ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Korzeń TaroKorzeń Taro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
SitoSito
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn