Tarka z ziemniaków i rzepy

Tarka z ziemniaków i rzepy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki ziemniaczanej i rzepy. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, ziemniaki russet, pół na pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarka z ziemniaków i rzepy, Ziemniaczana Rzepa Pieczarka, oraz Tłuczone ziemniaki i rzepa Gratin.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w ciężkim średnim rondlu. Przynieś na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Ułóż ziemniaki i rzepy w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali, na przemian i lekko nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
5
Wlać ciepłą mieszankę kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
6
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
7
Piec, aż warzywa będą miękkie i top jest złoty brąz, o 45 protokół. Lekko ostudzić, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn