Tarama z łososia wędzonego z chipsami Pita

Tarama z łososia wędzonego z chipsami Pita
Tarama z wędzonego łososia z chipsami Pita wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 81 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, taramę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tarama z łososia wędzonego z chipsami Pita, Tarama Z Łososia Wędzonego Z Chipsami Pita, oraz Chipsy Pita Z Chilli, Limonki I Wędzonej Papryki.

Instrukcje

1
Połączyć chleb i mleko w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Niech namoczyć 5 minut, rzucając do zwilżenia. Wycisnąć chleb, aby uwolnić mleko; rezerwy mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MlekoMleko
3
Umieścić chleb w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Dodaj kolejne 4 składniki; zmiksuj na gładką masę. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawać 5 łyżek oliwy z oliwek; przenieść do średniej miski. Wymieszać w taramie, 2 łyżki koperku i tyle mleka przez łyżki stołowe, aby osiągnąć konsystencję do smarowania. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KoperKoper
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek do dużej patelni na pokrycie dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodać Trójkąty pita i gotować, aż jasnobrązowy, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
8
Przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Miskę z łososiem tarama umieścić na środku półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dekoruj kawiorem z łososia i koperkiem. Surround z chipsów pita i służyć. więcej informacji Tarama jest sprzedawany w wielu supermarketach i sklepach specjalistycznych żywności i greckich rynkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawior Z łososiaKawior Z łososia
Chipsy PitaChipsy Pita
KoperKoper

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn