Taquitos Z Kurczaka
Taquitos z kurczaka wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, salsę, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Taquitos o Flautas de Pollo (Taquitos z kurczaka lub Flautas), Taquitos Z Kurczaka, oraz Taquitos Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj rozdrobnionego kurczaka, ser, zieloną salsę i cebulę. Łyżka około 1 1/2 łyżki mieszanki na tortille, lub na tyle, że po zwinięciu, każda z nich ma około 1 cal szerokości. Wypełnienie nie powinno zbliżać się do końców, lub wypadnie. Zabezpiecz rolki wykałaczkami.
Smaż roladki 4 lub 5 na raz, więc jest wystarczająco dużo miejsca między nimi na nawet gotowanie. Gotować przez 3 do 5 minut, lub do złotego koloru. Kiedy się unoszą, zostawiam je na minutę. Jeśli taquitos nie są chrupiące, gdy są chłodne, nie gotujesz ich wystarczająco długo.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z kwaśną śmietaną, salsą i guacamole do zanurzenia.