Tapioka Truskawkowa

Tapioka truskawkowa może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 41 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 59 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka szybko gotującej się tapioki, truskawek, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strawberry Tapioca Parfaits, Parfaits Tapioki Truskawkowo-Jagodowe, oraz Pudding Z Tapioki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść truskawki i wodę w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę.
Wlać do małego rondla. Wymieszać z tapioką i odstawić na 10 minut do zmiękczenia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przywieraniu.
Zdjąć z ognia, gdy jest gęsty i wlać do serwowania potraw.