Tapenade

Tapenade
Tapenade to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przyprawa. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sardelę zapakowaną w olej, oliwki utwardzone w solance i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wee Tapenade, Tapenada Figowa, oraz Tapenade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze. (Sól nie jest potrzebna, ponieważ anchois-jeśli ich używasz - i oliwki są już słone.) Proces, zatrzymując się, aby od czasu do czasu zeskrobać boki gumową szpatułką, aż do uzyskania dość gładkiego przecieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Przenieść do pojemnika i odstawić do czasu potrzebnego lub przechowywać w lodówce w pojemniku z szczelną pokrywą na okres do 1 tygodnia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn