Tapenada Oliwkowa Zielona

Tapenada Oliwkowa Zielona
Green Olive Tapenade to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przyprawa. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sardeli, kaparów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Tapenada Oliwkowa Zielona, oraz Tapenada Oliwkowa Zielona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym połączyć oliwki, anchois, kapary i pietruszkę i przetworzyć na pastę. Zeskrobać pastę do małej miseczki i wymieszać z oliwą z oliwek i koniakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
KoniakKoniak
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zrób to z wyprzedzeniem: tapenadę można przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
3
Odstawić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn