Tapenada z Fig i orzechów włoskich z kozim serem może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 167 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ocet balsamiczny, orzechy włoskie, pieczywo i / lub krakersy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 17%. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Kanapki Z Kozim Serem Tapenade, oraz Nietuzinkowa Pizza z kozim serem i Tapenadą figową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz posiekane figi i 1/3 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż płyn odparuje i figi są miękkie, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Figi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać z oliwkami, oliwą z oliwek, octem balsamicznym, kaparami i posiekanym tymiankiem. Doprawić tapenadę do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Kapary
Oliwki
Tymianek
4
Układaj nakładające się serowe krążki w kółko na środku średniego talerza. Wymieszać posiekane orzechy włoskie do tapenady; łyżka do środka ser koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha Włoskiego
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Ser
5
Dekoruj połówkami orzecha włoskiego i gałązkami tymianku, w razie potrzeby.