Tanner ' s Best Bacon Walleye
Najlepszy bekon Tannera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 12g białka, oraz 46 g tłuszczu. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz boczek, papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bekon Miód Walleye, Nadziewane Walleye, oraz Honey Walleye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Linia a naczynie do pieczenia 9x13 cali z folią.
Umieść cztery kawałki boczku w naczyniu do pieczenia i polej filetami z walleye. Ułóż około 1/4 plastrów cebuli nad rybą.
Skropić roztopionym masłem i miodem, posypać solą i pieprzem. Przykryć patelnię folią i piec w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatków widelcem, 12 do 15 minut.
Podczas pieczenia ryby, posiekać Pozostałe plastry boczku i umieścić je na patelni z resztą cebuli. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest bardzo delikatny i złocisty i boczek jest chrupiące, o 15 minut więcej.
Każdy filet z walleye podawać z boczkiem i cebulą.