Tandetne Mielone Mięso Wołowe Manicotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cheesy mielonej wołowiny Manicotti spróbować. Ten przepis służy 7. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 37g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka mielona z wołowiną i ryżem, Łatwe serowe mielone ciasta z wołowiną i ryżem, oraz Serowe mielone ciasta smażone z wołowiną i ryżem.
Instrukcje
Manicotti gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy minimalnym czasie gotowania (gotowanie przez minimalny czas pomaga zapobiec rozerwaniu muszli podczas napełniania).
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu.
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowe szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Wycisnąć rozmrożony szpinak do odsączenia; rozprowadzić na papierowych ręcznikach i osuszyć. W średniej misce wymieszaj szpinak, twaróg, grzyby, 1/3 szklanki parmezanu, gałkę muszkatołową i pieprz.
W naczyniu do pieczenia rozprowadzić 1 szklankę mieszanki wołowiny. Wypełnij muszle manicotti mieszanką szpinaku.
Umieścić muszle na mieszaninie wołowiny w naczyniu.
Pozostałą mieszaninę wołowiny równomiernie zalać skorupkami, całkowicie pokrywając skorupki.
Posypać serem mozzarella i 2 łyżkami parmezanu.
Przykryć i piec 30 minut. Odkryć i piec 20 do 25 minut dłużej lub aż gorące i bąbelkowe.