Czas na drinka: Zombie Punch
Czas na drinka: Zombie Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 1. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Jeśli masz jamajski rum, złoty portorykański rum, grenadyna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zombie Drink w jadalnych szklanych naczyniach, Zombie Punch, oraz Czas na drinka: Mai Tai dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić syrop cynamonowy, połącz cukier, wodę i zmiażdżony cynamon na średnim ogniu. Mieszaj na średnim ogniu, aż do rozpuszczenia i mieszanina dojdzie do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Wyjąć z ognia i ostudzić, utrzymując patelnię pod przykryciem, przez co najmniej dwie godziny. Przelej do butelki.
Do koktajlu połącz 1 łyżeczkę syropu cynamonowego z sokiem grejpfrutowym, jamajskim rumem, portorykańskim rumem, rumem Demerera, sokiem z limonki, falernum, Angostura, Herbsaint lub Pernod, w grenadynie w blenderze, a następnie dodaj lód. Blendować w wysokiej temperaturze przez maksymalnie 5 sekund.
Wlać do wysokiego komina i dodać kostki lodu do pełna.