Czas na drinka: Zombie Punch

Czas na drinka: Zombie Punch
Czas na drinka: Zombie Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 1. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Jeśli masz jamajski rum, złoty portorykański rum, grenadyna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zombie Drink w jadalnych szklanych naczyniach, Zombie Punch, oraz Czas na drinka: Mai Tai dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić syrop cynamonowy, połącz cukier, wodę i zmiażdżony cynamon na średnim ogniu. Mieszaj na średnim ogniu, aż do rozpuszczenia i mieszanina dojdzie do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Wyjąć z ognia i ostudzić, utrzymując patelnię pod przykryciem, przez co najmniej dwie godziny. Przelej do butelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Do koktajlu połącz 1 łyżeczkę syropu cynamonowego z sokiem grejpfrutowym, jamajskim rumem, portorykańskim rumem, rumem Demerera, sokiem z limonki, falernum, Angostura, Herbsaint lub Pernod, w grenadynie w blenderze, a następnie dodaj lód. Blendować w wysokiej temperaturze przez maksymalnie 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
PernodPernod
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do wysokiego komina i dodać kostki lodu do pełna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Dekoruj świeżą miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn