Tam ' s Black Eye Peas
Czarny groszek Tam wymaga z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 36 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 173 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes wymaga kiełbasy wołowej, cebuli, przyprawionej soli i mielonego pieprzu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Okłady z czarnego groszku i sałaty orzechowej, Sałatka Z Czarnego Grochu I Jęczmienia, oraz Sałatka z czarnego groszku GlendaLee.
Instrukcje
Wędzoną udko z indyka, kiełbasę, cebulę, sól czosnkową, czarny pieprz i przyprawioną sól włożyć do dużego garnka do zupy; wlej wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny.
Wymieszaj groszek czarnooki z zupą, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby przykryć groszek o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia. Ponownie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż groszek będzie miękki i zacznie się rozpadać, jeszcze około 1 godziny.
Usuń kości i ścięgna indyka z mięsa indyka i wyrzuć kości.
Dodaj cukier i gotuj na wolnym ogniu, aż zupa będzie lekko kremowa i zgęstniała, często mieszając, około 10 minut
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Nature ' s Revenge Pet nat rosé. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Nature ' s Revenge Pet Nat Rose]()
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).