Talerz Antipasti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj talerza Antipasti. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 280 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.66 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, marynowane karczochy, grillowany bakłażan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Talerz Antipasti, Talerz brzoskwiniowy Antipasti, oraz Grillowany talerz Antipasti z cytryną Aioli.
Instrukcje
Ułóż wszystkie elementy dekoracyjnie na dużym talerzu.
Połóż papryki po bokach na stojakach palników gazowych i włącz płomienie umiarkowanie wysoko. Piecz, często obracając szczypcami, aż skórki są zaczernione, 5 do 8 minut. (Lub broil na stojaku patelni brojlerów około 4 cali od ciepła, często obracając, 15 do 20 minut.)
Przenieś do miski, a następnie przykryj i pozwól parze 10 minut. Ewentualnie umieścić paprykę w plastikowych torebkach do wielokrotnego zamykania na parę. Paprykę obrać i wyrzucić łodygi i nasiona.
Pokrój wzdłuż na paski o szerokości 1 cala.
W misce umieść oczyszczoną paprykę. Zalać octem balsamicznym, solą i pieprzem do smaku.