Taku Lodge Basted Grillowany Łosoś

Taku Lodge Basted Grillowany Łosoś
Taku Lodge Basted Grillowany łosoś jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Kości, mocno brązowy cukier, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Grillowane wiejskie kotlety wieprzowe z grillowanymi brzoskwiniami, Łosoś zapiekany w maśle z orzechami laskowymi, oraz Seria Obiadowa-Część 3: Ziołowy Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, szerokiej misce lub 9-na 13-calowym naczyniu do pieczenia, wymieszać brązowy cukier, wino, sok z cytryny, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ryby opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Dodaj do marynaty i obrócić do płaszcza. Przykryć i schłodzić przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
4
Wyciągnij łososia z marynaty i przenieś na 12-na 17-calową patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlać marynatę do 1 1/2 - do 2-Quart patelni na średnim ogniu; dodać masło i mieszać, aż masło stopi się i mieszaninę gotuje się, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ułóż łososia, oskórowanego bokiem do dołu, na obficie naoliwionym grillu na solidnym łóżku średnio gorących węgli lub średnio gorących na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Szczotkuj ryby obficie baste; zamknij pokrywę, jeśli używasz grilla gazowego. Gotować, aż kawałki łososia będą dobrze rumiane na dnie, 3 1/2 do 4 minut (trzymaj butelkę z rozpylaczem wypełnioną czystą wodą pod ręką, aby spryskać wszelkie flary). Z szeroką łopatką, ostrożnie obrócić kawałki; blaty pędzla z baste i nadal gotować, fastrygowanie często, aż łosoś jest po prostu nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), o 5 do 6 minut dłużej. Odrzuć wszystkie pozostałe baste.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Łososia przełożyć na ciepły talerz lub talerze i udekorować klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
łosośłosoś
9
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn