Tajskie Roladki Wołowe
Przepis Thai Beef Rolls jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 312 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz delikatesową pieczeń wołową, olej sezamowy, czosnek w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowanie: Tajskie Roladki wołowe ze słodkim sosem Chili, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Tajskie Sajgonki (Pa Pia) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Tortille umieścić na powierzchni roboczej; pędzel lekko z mieszaniną 2 łyżeczki soku. Ułóż 1/2 szklanki sałaty na każdej tortilli; top każdy z 3 uncji wołowiny.
Połącz marchew i miętę; ułóż około 3 łyżki mieszanki marchwi na każdej porcji.
Skropić każdą porcję z około 1 łyżką pozostałej mieszanki soku; zwinąć.