Tajskie czerwone Curry z Kabocha Squash
Tajskie czerwone Curry z Kabocha Squash może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 236 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sos sojowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Thai Kabocha Squash Curry, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Kabocha Squash Red Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę i 1 łyżeczkę soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 6 protokół.
Dodać paprykę, czosnek, i imbir, mieszać do połączenia, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać pastę curry, wymieszać, aby pokryć mieszankę cebuli i pieprzu, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj mleko kokosowe, wodę, sos sojowy i pozostałą 1/2 łyżeczki soli, wymieszaj, aby połączyć, i doprowadzić do duszenia.Wymieszać w squash, powrót do gotować na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do średnio niski, i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest przetargu widłowego, ale nadal firma, o 20 do 25 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z sokiem z limonki. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Posypać kolendrą i podawać natychmiast na parze ryżu.