Tajskie Burgery Z Tuńczykiem
Thai tuńczyk hamburgery może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, mielony kminek, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 83% to danie jest super. Podobne przepisy to Tajskie Burgery Z Tuńczykiem, Hamburgery z tuńczykiem tajskim z majonezem imbirowo-cytrynowym, oraz Burgery Z Tuńczykiem.
Instrukcje
W misce dokładnie wymieszaj mielonego tuńczyka, bułkę tartą, zieloną cebulę, marchew, imbir, kolendrę, olej sezamowy, ketchup, sos sojowy, kminek, sól, pieprz i jajko. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej brojlery z piekarnika.
Uformuj mieszaninę tuńczyka na 6 pasztecików i umieść na patelni brojlerów na górnej półce piekarnika. Gotować, odkryte, 4 minut na stronę, lub aż łatwo płatkowane widelcem.
Podawać na bułkach hamburgerowych z sałatą i pomidorem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.