Słodko-kwaśna tajska zupa rybna może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, imbir, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Słodko-kwaśna ryba gotowana na parze po tajsku, Ryba Słodko-Kwaśna, oraz Ryba słodko-kwaśna.
Instrukcje
1
W dużym garnku z osoloną, wrzącą wodą gotuj ryż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić, odstawić i ogrzać.
3
W robocie kuchennym lub blenderze połącz szalotkę, czosnek, posiekaną kolendrę, imbir, pastę z tamaryndowca, sardelę i brązowy cukier i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Tamaryndowa
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Starty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W garnku do zupy, połączyć puree, cayenne, sos rybny i sok z małży i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Sos Rybny
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodaj ryż i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Wyjąć zupę z ognia i wymieszać z sałatą, rzodkiewkami i groszkiem śnieżnym. Zupa z chochli do misek i podawać posypane szalotki, liście kolendry, i ogórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Cały Imbir, Rozgnieciony
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Gałązki Kopru Włoskiego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.