Słodko-kwaśna tajska zupa rybna może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, imbir, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Słodko-kwaśna ryba gotowana na parze po tajsku, Ryba Słodko-Kwaśna, oraz Ryba słodko-kwaśna.
Instrukcje
1
W dużym garnku z osoloną, wrzącą wodą gotuj ryż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić, odstawić i ogrzać.
3
W robocie kuchennym lub blenderze połącz szalotkę, czosnek, posiekaną kolendrę, imbir, pastę z tamaryndowca, sardelę i brązowy cukier i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Tamaryndowa
Ramię
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Starty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W garnku do zupy, połączyć puree, cayenne, sos rybny i sok z małży i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Sos Rybny
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodaj ryż i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Wyjąć zupę z ognia i wymieszać z sałatą, rzodkiewkami i groszkiem śnieżnym. Zupa z chochli do misek i podawać posypane szalotki, liście kolendry, i ogórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Gałązki Kopru Włoskiego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.