Tajska Zupa Kokosowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu azjatyckich przepisów, więc spróbuj tajskiej zupy kokosowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 382 kalorie, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, mleko kokosowe, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko kokosowe w puszkach, możesz śledzić to danie główne z Zdrowe Tarty Limonkowe jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Tajska Zupa Kokosowa, Tajska Zupa Kokosowa, oraz Najlepsza Tajska Zupa Kokosowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, kurczak i bulion ciepła do wrzenia. Gotować na średnim ogniu około 20 minut lub aż sok z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięty (co najmniej 74°).
Usuń kurczaka z bulionu na talerz. Odmierz 2 szklanki bulionu; umieść w rondlu 3-ćwiartkowym. (Jeśli potrzebna jest większa ilość płynu, dodaj wodę.)
Użyj 2 widelców do rozdrabniania kurczaka.
Dodaj do bulionu w rondlu.
Dodaj mleko kokosowe, grzyby, skórkę z limonki, sok z limonki, piernik, sos rybny i czosnek.
Podgrzać do wrzenia. Gotować na średnim ogniu, aż grzyby będą miękkie, 15 do 20 protokół.
Zupę wyjąć z ognia. Wymieszać z bazylią, kolendrą i zieloną cebulą.
Każdą porcję udekorować czerwoną papryką.