Tajska Salsa Bananowa Z Krewetkami Królewskimi
Tajska Salsa bananowa z krewetkami królewskimi wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 217 kalorii, 25g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka korzenia imbiru, sok z limonki, krewetki tygrysie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boczniaki Królewskie i krewetki na ryżu, Pad Thai z krewetkami, oraz Pachnące krewetki Tajskie.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać banany, ogórki, mięta, kolendra, imbir, i czerwony pieprz chile, aby salsa.
W małej misce zmiksuj sok z limonki, sos rybny i brązowy cukier, aż cukier się rozpuści. Dokładnie wymieszać z salsą.
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody.
Umieść krewetki w wodzie i gotuj 3 minuty, lub aż miąższ będzie nieprzezroczysty.
Podawać z salsą bananową.