Tajska Mielona Bazylia Z Kurczaka
Tajski mielony kurczak bazylia jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 214 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Jeśli masz czosnek, sos rybny, Tajskie chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Tajski Kurczak z bazylią i 5 pikantnych makaronów z bazylią s, Tajski Makaron Z Mielonym Kurczakiem I Chrupiącą Szalotką, oraz 20-Minutowy Tajski Kurczak Z Bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok na dużym ogniu, aż do palenia.
Wlać olej arachidowy, a następnie natychmiast dodać czosnek. Stir-smażyć czosnek, aż zacznie się złoto brązowy, o 20 sekund.
Wymieszać z mielonym kurczakiem i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż mięso będzie kruche i nie będzie już różowe, o 2 protokół.
Wymieszać w plasterkach chili, sos sojowy, i sos rybny. Gotować przez około 15 sekund, aby zmiękczyć chili, następnie dodać bazylii, i kontynuować gotowanie, aż bazylia zwiędnie.