Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym

Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym
Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Na 19,37 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz musztardę zbożową, medaliony z polędwicy, Sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą, Tajny Składnik (Musztarda Dijon): Moules Dijonnaise, oraz Filet Mignon z sosem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać miękkie masło i oba musztardy. Uformuj kłodę o długości około dwóch cali i zwiń ją w plastikową folię. Przechowywać w lodówce do zestawu-około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyjmij masło z lodówki. Rozgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Skrop mięso bardzo lekko olejem roślinnym i pocierać mięso tak, aby było całkowicie, ale lekko, pokryte olejem. Mięso bardzo dobrze doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Umieść medaliony mięsne na gorącej żeliwnej patelni (w zależności od wielkości patelni można to zrobić w dwóch partiach). Uszczelnić, aż na pierwszej stronie uformuje się ciemnobrązowa skorupa-około 8 minut. Odwróć medaliony i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie tylko 130 stopni F, o kolejne 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ułóż medaliony na półmisku i pokrój kłodę masła musztardowego na 8 monet.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Umieść jedną monetę masła na każdym gorącym steku i pozwól mu się stopić, podczas gdy stek odpoczywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
7
Podawać natychmiast, z bagietką lub zwykłymi ziemniakami gotowanymi na parze, aby pogłębić dodatkowe masło i soki mięsne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn