Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym

Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Na 19,37 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz musztardę zbożową, medaliony z polędwicy, Sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą, Tajny Składnik (Musztarda Dijon): Moules Dijonnaise, oraz Filet Mignon z sosem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać miękkie masło i oba musztardy. Uformuj kłodę o długości około dwóch cali i zwiń ją w plastikową folię. Przechowywać w lodówce do zestawu-około 1 godziny.
Wyjmij masło z lodówki. Rozgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Skrop mięso bardzo lekko olejem roślinnym i pocierać mięso tak, aby było całkowicie, ale lekko, pokryte olejem. Mięso bardzo dobrze doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Umieść medaliony mięsne na gorącej żeliwnej patelni (w zależności od wielkości patelni można to zrobić w dwóch partiach). Uszczelnić, aż na pierwszej stronie uformuje się ciemnobrązowa skorupa-około 8 minut. Odwróć medaliony i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie tylko 130 stopni F, o kolejne 4 do 5 minut.
Ułóż medaliony na półmisku i pokrój kłodę masła musztardowego na 8 monet.
Umieść jedną monetę masła na każdym gorącym steku i pozwól mu się stopić, podczas gdy stek odpoczywa.
Podawać natychmiast, z bagietką lub zwykłymi ziemniakami gotowanymi na parze, aby pogłębić dodatkowe masło i soki mięsne.