Taima ' s Catch - Cedar Plank Grillowany łosoś może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 493 kalorie, 13g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki koperku, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Taima ' s Catch - Cedar Plank Grillowany łosoś, Grillowany Łosoś Cedrowo-Deskowy, oraz Grillowany Łosoś Z Desek Cedrowych.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 2 deski cedrowe Olcha zrębki, dla palaczy
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
2
Deski cedrowe moczyć w wodzie przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Łososia posmarować oliwą z oliwek i posiekanymi ziołami. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
łosoś
Zioła
4
Włóż łososia do palacza, Ustaw na zimne wędzenie i dymu z wiórów drzewnych, aż gotowy do grillowania, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Pesto: Blitz bazylia, orzeszki piniowe, czosnek, cytryna, i sól i pieprz, do smaku, w robocie kuchennym. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i pulsuj, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Orzeszki Sosnowe
Czosnek
Bazylia
Cytryna
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Umieścić pesto w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Odcedzić deski cedrowe i doprawić wierzch każdej deski olejem roślinnym, solą i pieprzem do smaku oraz gałązkami koperku. Na każdej cedrowej desce umieścić 3 kawałki łososia i grillować na średnim ogniu przez 12 do 15 minut. Sok z cytryny łosoś raz ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Roślinny
Deska Cedrowa
Sok Z Cytryny
łosoś
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Łososia przełożyć na półmisek, ułożyć pesto i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.