Taglierini z morelami, szparagami i Nasturcjami

Taglierini z morelami, szparagami i Nasturcjami
Taglierini z morelami, szparagami i Nasturcjami wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka łodyg szparagów, smalców, nietoksycznych i nasturcji oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Taglierini z morelami, szparagami i Nasturcjami, Szparagi Z Morelami, oraz Szparagi Z Smalcem I Estragonem.

Instrukcje

1
Przygotuj świeży makaron, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Makaronświeży Makaron
2
Wysuszone morele moczyć w 1 szklance ciepłej wody 20 minut. Wstrząsnąć smalcem, aby usunąć ziarno, a następnie usunąć z wody, wyciskając płyn z grzybów z powrotem do miski. Płyn rezerwowy. Po osadzeniu się ziarna, ostrożnie wlać płyn grzybowy do małej miski, pozostawiając osad (w razie potrzeby odcedzić płyn przez zwilżony filtr do kawy lub gazę).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KawaKawa
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Usunąć wszelkie twarde łodygi z moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
4
Przyciąć i odrzucić twarde końce ze szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
5
Odetnij górne 2 cale końcówek i połowę końcówek wzdłuż.
6
Pokroić Pozostałe szparagi w długie ukośne plastry o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
Dusić wino, sok z cytryny, i szalotki w dużej ciężkiej patelni, aż płyn zmniejszy się do około 2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
9
Dodaj Smalce, płyn do namaczania grzybów i bulion, a następnie gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
BulionBulion
10
Dodać masło na raz i gotować sos na umiarkowanie małym ogniu, stale ubijając, tylko do momentu, aż śmietana i masło jest włączone. (Nie pozwól, aby sos był tak gorący, że masło oddziela się, a sos traci kremową konsystencję.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Wyjąć patelnię z ognia i doprawić sosem solą i pieprzem. Trzymaj ciepło, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Jeśli używasz świeżego taglierini, strząśnij nadmiar mąki. Gotuj świeże taglierini ze szparagami w 6-litrowym garnku wrzącej osolonej wody, aż makaron będzie al dente, około 1 minuty. (W przypadku suszonego makaronu postępuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu i dodaj szparagi w ostatniej chwili gotowania.) Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania i spuścić makaron i szparagi w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
13
Wrzucić makaron i szparagi w dużej misce z ' puchar sos (bez smalców), jedna trzecia nasturtiums, i tyle zarezerwowane wody makaronu, aby utrzymać wilgotne. Pozostałe nasturcje wymieszać w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SzparagiSzparagi
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Aby podać, zawiń każdą porcję taglierini wokół widelca do rzeźbienia i przenieś na środek talerza zupy. Surround ze szparagami, morelami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Widelec Do RzeźbieniaWidelec Do Rzeźbienia
1
Dla prostszej prezentacji, wystarczy wrzucić makaron i mieszankę szparagów z sosem i nasturcjami, dodając trochę wody z makaronu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SzparagiSzparagi
MakaronyMakarony
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn