Tagliatelle z warzywami i sosem cytrynowo-Parmezanowym

Tagliatelle z warzywami i sosem cytrynowo-Parmezanowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Jeśli masz dziecko cukinia, jajko fettuccine, małe fasolki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Warzywa dla dzieci z masłem cytrynowym, Kremowe cytrynowe Risotto parmezan z groszkiem, oraz Okoń morski na parze z wanilią, warzywami dla niemowląt i sosem Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą słoną wodą, aż będzie miękki.
Spuścić, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania. Powrót makaron do garnka.
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni overmedium ciepła.
Dodać cebulę i cukinię, posypać solą i pieprzem. Sauté untilzucchini jest prawie przetargu, o 8 minut.
Dodać fasolę i skórkę z cytryny. Rzut 1 minuta.
Zeskrobać zawartość patelni na makaron inpot.
Dodaj 1 1/4 szklanki parmezanu, śmietany, soku z cytryny i 1 szklanka zarezerwowane cookingliquid.
Umieścić na średnim ogniu itoss aż do ogrzania przez i sosie coatspasta, dodając więcej reserved makaron płynnyby 1/4 szklanki do zwilżenia w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać, przekazując dodatkowy ser osobno.