Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta

Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta
Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 29g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 101 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta-Giada, Rozbity groszek i ser Ricotta, oraz Makaron Z Rozgniecionym Groszkiem I Ricottą.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 minut, jeśli suche lub zgodnie z instrukcjami opakowania, jeśli świeże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Odcedzić makaron rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Tymczasem, w dużej, ciężkiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek i czosnek na średnim ogniu i dodać kiełbasę. Użyj drewnianej łyżki, aby rozbić kiełbasę na kawałki wielkości kęsa. Gdy kiełbasa rumiane, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć i odstawić na bok.
6
Dodać groszek do patelni i, używając tylnej części drewnianej łyżki, rozbić groszek. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać ser ricotta wraz z gotowanym makaronem i wrzucić do herbu, dodając wodę do gotowania makaronu w 1/4 filiżanki dodatków, w razie potrzeby, aby makaron wilgotne. Wrzuć kiełbasę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać bazylia, ser Pecorino Romano i sól. Wrzucić delikatnie do herbu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn