Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta

Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta
Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 29g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 101 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta-Giada, Rozbity groszek i ser Ricotta, oraz Makaron Z Rozgniecionym Groszkiem I Ricottą.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 minut, jeśli suche lub zgodnie z instrukcjami opakowania, jeśli świeże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Odcedzić makaron rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Tymczasem, w dużej, ciężkiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek i czosnek na średnim ogniu i dodać kiełbasę. Użyj drewnianej łyżki, aby rozbić kiełbasę na kawałki wielkości kęsa. Gdy kiełbasa rumiane, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjąć i odstawić na bok.
6
Dodać groszek do patelni i, używając tylnej części drewnianej łyżki, rozbić groszek. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać ser ricotta wraz z gotowanym makaronem i wrzucić do herbu, dodając wodę do gotowania makaronu w 1/4 filiżanki dodatków, w razie potrzeby, aby makaron wilgotne. Wrzuć kiełbasę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodać bazylia, ser Pecorino Romano i sól. Wrzucić delikatnie do herbu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn