Indyk cytrynowy i szparagi
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Cytrynowy indyk i szparagi może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, pieprzu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną, oraz Szparagi i ciasto z indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników, dobrze mieszając; odstawić.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj szparagi i czerwoną paprykę; smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Przełożyć do miski; odstawić i ogrzać.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju i indyka na patelnię. Gotować 3 minut lub aż indyk jest rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mieszaninę bulionu na patelnię; gotować 2 minuty lub aż mieszanina zgęstnieje i bąbelkami. Powrót mieszanki szparagów na patelnię. Mieszaj tylko do momentu pokrycia.