Tagliatelle z Capon Ragu

Tagliatelle z Capon Ragu może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 582 kalorie, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka masła, selera, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu), Tagliatelle z kaczką Ragù, oraz Tagliatelle z warzywnym ragu.
Instrukcje
Cały kurczak gotować 1 godzinę, aż będzie bardzo miękki i pozostawić do ostygnięcia.
Usuń całe mięso i rozłóż na cienkie strzępy. Zmniejszyć bulion do 1 szklanki.
W rondlu 6quart rozgrzać masło, aż piana ustąpi.
Dodać cebulę, seler i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż miękki i złoty kolor.
Dodać wino, sos pomidorowy i bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj rozdrobnione mięso z kurczaka i tymianek i wróć do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, aż zgęstnieje. Odstawić.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Wrzuć makaron do wody i gotuj do al dente.
Dobrze odcedzić i wrzucić do patelni z sosem. Wrzucić delikatnie na średnim ogniu, aż ubrany i służyć.