Tacos z kalafiorem i czarną fasolą
Tacos z kalafiorem i czarną fasolą może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka pico de gallo, kalafior i sos serowy, limonka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tacos Z Czarną Fasolą, Tacos Z Czarną Fasolą, oraz Tacos Z Czarną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kalafior zgodnie z zaleceniami na pudełku; wlać do średniej miski do mikrofali. Wymieszać z czarną fasolą i kminkiem. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysoki 30 sekund do 1 minuty lub aż mieszanina jest gorąca.
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki kalafiora na każdej tortilli; top z salsą, awokado i kolendry.
Podawać natychmiast z klinami limonki.