Taco Z Kraba I Kaktusa Z Salsą Tomatillo
Taco z kraba i kaktusa z salsą Tomatillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 438 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Burgery Taco z salsą Tomatillo, Taco kaktusowe (nopales En Ensalada), oraz 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.