Taco Z Grillowanym Serem

Taco Z Grillowanym Serem
Tacos z grillowanym serem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. 174 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka awokado, sól koszerna, grillowanie ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Greckie Tacos Z Grillowanym Serem, Tacos Nadziewane Serem Z Grilla, oraz Przyprawiona czarna fasola, grillowane awokado i Tacos z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby pico de gallo: umieścić pomidory, cebula, kolendra, jalapeño, sok z limonki, i czosnek w średnim boss i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą do smaku; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grill plastry sera aż rumiane z pierwszej strony, o 1 minutę. Ostrożnie odwróć ser za pomocą cienkiej metalowej szpatułki. Grill, aż zbrązowieje na drugiej stronie, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grillowanie SeraGrillowanie Sera
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przełożyć na tacę i posypać solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Tost tortille na grillu, aż ciepłe giętkie, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i umieścić plastry grillowanego sera w tortilli. Top z plasterkami awokado i pico de gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Pico De GalloPico De Gallo
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn