Taco-Corn Chili

Taco-Corn Chili
Taco-Corn Chili wymaga około 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 278 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.0 za porcję. Jeśli masz kukurydzę, cukier, mieszankę przypraw taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 217 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Taco-Corn Chili, Tvp Taco Chili, oraz Taco Chili Pie.

Instrukcje

1
Spray 4-quart holenderski piekarnik z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę w holenderskim piekarniku 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu około 18 minut, mieszając od czasu do czasu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia16
Magazyn