Tacka na sery z szaszłykami oliwkowo-rozmarynowymi
Taca z serem z oliwkowo-rozmarynowymi szaszłykami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sery, rozmaryn, ser edam i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tacka na sery z szaszłykami oliwkowo-rozmarynowymi, Ser Śmietankowy, Oliwkowy I Rozmarynowy Rugelach, oraz Bułeczki z rozmarynem i oliwką z kozim serem.
Instrukcje
Usuń papier i wosk z okrągłego sera.
Umieścić ser Okrągły na środku 12-do 14-calowy talerz. Na każdą gałązkę rozmarynu nawleczyć 2-4 oliwki. Włóż gałązki do okrągłego sera.
Pokrój różne sery w plasterki i kształty, takie jak trójkąty, kwadraty, kostki i patyczki; ułóż wokół sera okrągłego.