Ta dobra sałatka to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 14. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz sól, parmezan, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie, Ta Dobra Sałatka, oraz Snortin ' Good Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W słoiku z ciasną pokrywką połączyć olej, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz; przykryć i dobrze wstrząsnąć. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Gruby Czerwony Cukier
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
W dużej misce, wrzucić rzymskie, pomidory, ser szwajcarski, migdały w razie potrzeby, parmezan i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego