Słynny Kurczak Adobo
Słynny kurczak Adobo wymaga z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 44g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 661 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, pieprzu, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Klasyczny kurczak Adobo z książki kucharskiej Adobo Road, Kurczak Adobo, oraz Kurczak Adobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Kawałki kurczaka gotować na złoty kolor z obu stron, a następnie usunąć. Mieszać w cebuli i czosnku; gotować, aż zmiękną i brązowy, o 6 protokół.
Zalać octem i sosem sojowym, doprawić czosnkiem w proszku, czarnym pieprzem i liściem laurowym.
Dodać rumianego kurczaka, zwiększyć ogień do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kurczak jest miękki i gotowane przez, 35 do 40 protokół.