Słynne faszerowane Quahogs Tima O 'Toole' a
Słynne faszerowane Quahogs Tima O 'Toole' a może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 38 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, portugalskie kiełbasy chourico, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Faszerowane Quahogs, Znane Faszerowane Pieczarki, oraz Prawie Słynny Nadziewany Chleb Serowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj linki kiełbasy; zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Usuń linki z bulionu; zarezerwuj bulion.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Doprowadzić bulion z powrotem na wolnym ogniu i dodać quahogs; gotować, aż otworzą, 5 do 10 protokół.
Usuń quahogs; zarezerwować bulion.
Ugotowane quahogs wyjąć z muszli. Oddzielić połówki muszli. W razie potrzeby umyć muszle.
Umieść kiełbasę i mięso quahog do miski robota kuchennego; proces aż posiekane, o 12 sekund, w zależności od procesora. Zeskrobać mieszaninę do miski.
Dodać posiekaną cebulę do procesora; posiekać około 5 sekund. Wymieszać z mieszaniną mięsa.
Przygotuj pełny pojemnik farszu zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając margaryny i zastępując bulion z kiełbasą / małż wodą. Może być więcej bulionu niż potrzebujesz.
Wymieszać farsz i mieszankę kiełbasa/małż/cebula. Łyżka napełniania do pustych połówek muszli małży i top każdy z małym pat masła (około jednej trzeciej łyżeczki).
Umieścić muszle na patelni do pieczenia; piec w nagrzanym piekarniku, aż do upieczenia brązowy na wierzchu, 15 do 20 protokół.