Słynne brukselki Nany White
Słynne brukselki Nany White mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bekon, pieprz, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Czosnek Biały Cheddar Brukselka Dip, Brukselka z białą fasolą i Pecorino, oraz Brukselka Z Białą Fasolą I Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wytnij X na końcu łodygi brukselki. Doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Dodać brukselkę i gotować do miękkości, o 7 do 10 protokół.
Odcedzić i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Tymczasem miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę tłuszczu i odstawić.
Podsmaż cebulę w zarezerwowanym tłuszczu boczku, aż utyknie. Wymieszać z mąką i gotować do bąbelków.
Zdjąć z ognia i ubić w mleku. Wróć do ognia i gotuj, mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Wymieszać z winem, solą, oregano, koperkiem, pieprzem i wszystko oprócz 2 łyżek boczku.
Wymieszać równomiernie na brukselkę i posypać pozostałym boczkiem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, lub do momentu, aż się ogrzeje.