Słodko-pikantny pomidorowy sos Barbecue
Słodko-pikantny pomidorowy sos Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 26 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 66 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Dobrze sprawdza się jako sos. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka octu jabłkowego, cebuli w proszku, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Sos Barbecue Sweet 'N' Tangy, Słodki i pikantny sos Barbecue, oraz Słodki i pikantny sos Barbecue.
Instrukcje
Przynieś ketchup, 1 szklanka wody, ocet, brązowy cukier, cebula w proszku, chili w proszku, pasta pomidorowa, melasa, i świeżo zmielony pieprz do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 25 minut lub aż lekko zgęstnieje. Fajne 10 minut. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.