Słodko-kwaśny Pattypan Squash i zielona fasola

Słodko-kwaśny Pattypan Squash i zielona fasola
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać słodko-kwaśny Pattypan Squash i zielona fasola spróbować. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, nasiona sezamu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Słodko-Kwaśna Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową ugotować we wrzącej wodzie 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Ocet ryżowy i kolejne 3 składniki (przez sól) połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Fasolę, squash i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę squasha. Dobrze rzucaj. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Uwaga: mieszankę squasha można równomiernie podzielić na 4 (1-pint) słoiki. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn