Słodko-kwaśny Pattypan Squash i zielona fasola
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać słodko-kwaśny Pattypan Squash i zielona fasola spróbować. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, nasiona sezamu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Słodko-Kwaśna Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową ugotować we wrzącej wodzie 1 minutę.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Ocet ryżowy i kolejne 3 składniki (przez sól) połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Fasolę, squash i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę squasha. Dobrze rzucaj. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Uwaga: mieszankę squasha można równomiernie podzielić na 4 (1-pint) słoiki. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.