Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy
Słodko-gorzki Pudding czekoladowy może być tylko deser, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, kakao, instant espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodko-gorzki budyń czekoladowy, Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, oraz Słodko-gorzki budyń czekoladowy z malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1 cal wody na wolnym ogniu na małej patelni.
Czekoladę i olej umieścić w małej, żaroodpornej misce nad gotującą się wodą.
Odstawić, aż czekolada prawie się rozpuści, około 5 minut.
Wyjąć miskę z ognia i wymieszać mieszaninę, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia.
W maszynce połączyć jogurt, miód, kakao, tofu, wanilię, espresso w proszku i sól; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać czekoladę i proces aż do całkowitego połączenia.
Podziel budyń na 4 filiżanki deserowe. Przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.