Słodkie Ziemniaki-Marshmallow Sandwich Cookies

Słodkie Ziemniaki-Marshmallow Sandwich Cookies
Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka proszku bezowego, cukru pudru, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to bataty marshmallow s ' mores cookies, Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem kremowym Marshmallow, oraz Strawberry Marshmallow Brownie Sandwich Cookies + Giveaway.

Instrukcje

1
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru pudru, ubijając aż będzie gładka. Wymieszać 3/4 szklanki puree ze słodkich ziemniaków i 2 łyżeczki. wanilia do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Ze Słodkich ZiemniakówPuree Ze Słodkich Ziemniaków
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Wymieszać razem mąkę i 6 kolejnych składników. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Podziel ciasto na pół; spłaszczyć każdy na dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Zwiń każdy dysk do grubości 1/4 cala między 2 arkuszami papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Ciasto przełożyć papierem woskowym na blachę do pieczenia; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pracując z 1 porcją ciasta na raz, Usuń górny papier woskowy; Wytnij za pomocą okrągłego noża o średnicy 2 cali, ponownie przerzucając resztki ciasta raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
8
Umieść 1 cal od siebie na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia; posypać cukrem Demerara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DemeraraCukier Demerara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 14 minut, aż brzegi będą złote. Ostudzić na blasze do pieczenia 1 minutę; przenieść do stojaków drucianych. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Beat marshmallow crme i zmiękczone masło z ciężkich elektryczny mikser stoisko na średniej prędkości 2 minut lub do gładkiej; stopniowo dodawać 2 szklanki cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
PiankiPianki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
11
Dodaj proszek bezowy i ubijaj z dużą prędkością 2 minuty lub do puszystego. Wymieszać 1 łyżeczkę. ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
12
Rozłóż około 2 łyżeczki. mieszamy pomiędzy schłodzonymi bułkami, tworząc kanapki. Przechowywać w szczelnych pojemnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn