Słodkie Pieczone Jesienne Warzywa Korzeniowe
Słodkie pieczone Jesienne warzywa korzeniowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasternaku, słodkich ziemniaków, brukiew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Pieczone Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Pieczone Jesienne Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć patelnię z folią aluminiową.
Ubij masło, syrop klonowy, sól i czarny pieprz razem w dużej misce.
Dodaj squash, rzepa, pasternak, słodkie ziemniaki, rutabaga, i marchew do mieszaniny masła; wrzucić do równomiernie płaszcz.
Na przygotowaną patelnię wlać pokrojone warzywa.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż warzywa będą miękkie, około 30 minut.