Słodkie Palmiery
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Słodkie Palmiers spróbować. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 64 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Podobne przepisy to Palmiery Pikantne, Pecan Palmiers, oraz Holiday Palmiers.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Posypać trochę cukru na powierzchni roboczej i przykryć go kwadratowym arkuszem ciasta francuskiego. Następnie posyp więcej cukru równomiernie na arkuszu ciasta i rozwałkuj go na 10-calowy kwadrat za pomocą wałka do ciasta. Wchodzisz na dwóch przeciwległych stronach placu arkusza ciasta tak, że boki spotykają się w centrum. Wchodzisz w tych samych stronach ciasta ponownie.
Złóż jedną połowę ciasta na drugą.
Ciasto pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala. Zanurz ścięte boki każdego kawałka w cukrze i ułóż, ściąć bok w dół, na nieczystej blasze do pieczenia. Powtórz z trzema pozostałymi arkuszami ciasta.
Palmiers pieczemy partiami na środku piekarnika, aż na dnie będzie złoty, około 12 minut. Obrócić i piec do złotego na dnie, 5 do 7 minut więcej, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.