Słodkie i pikantne pestki dyni
Słodkie i pikantne pestki dyni wymagają około 55 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 122 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka brązowego cukru, masło, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 24%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Słodkie i pikantne pestki dyni, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Curry zupa dyniowa z pikantnymi pestkami dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Wyłożyć patelnię do pieczenia folią aluminiową.
W misce wymieszać pestki dyni i masło.
Dodaj sól, sos Worcestershire, brązowy cukier, i ostry sos pieprzowy; wymieszać.
Rozłóż nasiona w jednej warstwie na patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie chrupiący, o 45 protokół.