Słodkie i pikantne lepkie skrzydełka
Słodkie i pikantne lepkie skrzydełka to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 410 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, zielona cebula, papryka chipotle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie, lepkie i pikantne skrzydełka z kurczaka, Chrupiące Słodkie Lepkie Pikantne Skrzydełka, oraz Lepkie słodkie i pikantne pieczone w piecu skrzydełka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spryskaj dużą tacę z obramowanymi arkuszami sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Kurczaka ułożyć na blasze i lekko posypać solą i pieprzem.
Piec do gotowane przez i chrupiące, o 45 protokół.
W międzyczasie połącz miód, sos sojowy, ocet, masło, czosnek, chipotle i imbir razem w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować na niskim, aż gęsty i syropowaty, o 15 protokół.
Dodać ugotowane skrzydełka do miski z sosem. Wrzucić do całkowitego pokrycia.
Dodać do półmiska i posypać zieloną cebulką.