Słodkie i kwaśne klopsiki wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga kawałków ananasa, octu jabłkowego, papryki i cukru. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Klopsiki słodko-kwaśne (orientalne klopsiki słodko-kwaśne), Klopsiki słodko-kwaśne (orientalne klopsiki słodko-kwaśne), oraz Słodko-Kwaśne Klopsiki.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj w 1 cal. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni brązowe klopsiki w oleju, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjmij łyżką cedzakową i odłóż na bok; odcedzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
4
Na patelnię dodaj ananasa, zieloną paprykę, cukier, ocet, olej i sos sojowy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 5 minut. Włóż klopsiki na patelnię; dusić, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Klopsiki
Ananas
Sos Sojowy
Ocet
Cukier
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie. Wymieszaj na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.