Słodkie Ciasto Cebulowe Vidalia
Słodkie Vidalian cebula Pie wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. 100 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka pół na pół, mielonego pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Słodki Sos Cebulowy Vidalian, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Paczki z cebulą i boczkiem na słodko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszać zmiażdżone krakersy i 1/3 szklanki roztopionego masła. Naciśnij mieszaninę mocno do 9 calowej patelni pie i odstawić.
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu. Roztopić 2 łyżki masła na patelni i podsmażyć cebulę, aż półprzezroczyste i miękkie, ale nie brązowy.
Rozprowadzić na przygotowaną skórkę.
W średniej misce ubij razem jajka, pół na pół, sól i biały pieprz.
Wlać mieszankę na cebulę, a następnie posypać wierzch rozdrobnionym serem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut, aż środek ustawi się.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.