Mus Z Przegrzebków
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 17 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, muszle phyllo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kalafior faszerowany szafranem i musem z przegrzebka, Mocha mus z pieprzem Syczuańskim (Mousse au Mokan et Poivre), oraz Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść przegrzebki w misce robota kuchennego i PULS 4 do 5 razy.
Dodać białka i pulsować aż do połączenia. Zeskrobać boki miski i dodać sól, pieprz, gałka muszkatołowa, skórka cytrynowa i pietruszka. Puls do włączenia. Po uruchomieniu maszyny powoli dodaj cały krem. Po raz ostatni zeskrobać boki miski 1, Ponownie założyć pokrywę i uruchomić przez 5 sekund.
Umieść Mus w torbie z ciastami lub w torbie z zamkiem błyskawicznym z odciętą końcówką i wymieszaj go w muszelki mini phyllo.
Piec przez 10 minut. Pozostawić do ostygnięcia 2 do 3 minut przed podaniem.